Perlat e rrjetit

Emisioni rezervon një larmi rubrikash humoristike me ndodhi dhe situata qesharake dhe të rejat më interesante dhe me dëfryese nga çfardo fushe e imagjinueshme apo jo e internetit. Perlat e Rrjetit është takimi i përditshëm dëfryes në televizionin Planet.

Emisioni i përditshëm prej 30 minutash ndahet në rubrika të ndryshme:

Rubrika e fëmijëve, me video nga më të jashtëzakonshmet, si për talentet më të spikatura në rrjet, video dëfryese dhe për të qeshur, ngjarje të jashtëzakonshme.Në këtë rubrikë ruhet etika dhe herë-herë jepen këshilla për prindërit apo fëmijët.

Rubrika e kafshëve, ku jepen video të jashtëzakonshme kafshësh shtëpiake apo të egra, situata për të qeshur, të papritura që qarkullojnë në rrjet.

Rubrika muzikore, ku jepen ngjarje të jashtëzakonshme, talente të reja që kanë pushtuar rrjetin, surpriza.

Rubrika e sporteve ekstreme, ku jepen të rejat e fundit nga arritjet e pabesueshme të këtyre sporteve, ngjarje dhe personazhe që kanë bërë histori.

  • Emri: Perlat e rrjetit
  • Lloji: Argëtues
  • Target Group: Grupmosha të ndryshme. Të apasionuar pas të rejave dhe kurioziteteve më të përzgjedhura të internetit
  • Transmetimi: E hënë - E premte
  • Kohezgjatja: 18:35 – 18:58
  • Nje Emision nga:: Ilnisa Agolli

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated.
Basic HTML code is allowed.

Kontakto me ne Sitemap  Universiteti Kristal

Reklamo Biznesin ne Web


Adresa: Autostrada Tiranë – Durrës, Km 3
Tiranë, Albania
Tel:    +355 42 453533

          

Lajme
Emisione
Video
Rreth Nesh
Kontakte


Adresa: Autostrada Tiranë – Durrës, Km 3
P.O.Box 1521
Tel: +355 (0) 42 407 225
Cel: +355 (0) 66 60 22 373
E-Mail: info@kristal.edu.al
Web: www.kristal.edu.al

KONTAKTO: +355689005195