Prezantimi i emisioneve

Kreu » Lajme » Lajme » Plani urbanistik i Tiranës, gati në maj të 2012
E Premte, 25 nentor 2011

Plani urbanistik i Tiranës, gati në maj të 2012

Puna për planin urbanistik të Tiranës do të nisë fillimisht me eksplorimin e 5 unazave të kryeqytetit për të vijuar më pas me arteriet kryesore infrastrukturore si dhe sistemin hierarkik të rrugëve.
Gjatë takimit me grupin strategjik të punës kryebashkiaku Lulzim Basha theksoi se faza ku është future procesi I hartimit të Planit është e rëndësishme, pasi ka të bëjë me projektimin e nevojave për investime, strehim dhe shërbime. Gjatë takimit është diskutuar gjithashtu edhe për hapësirat e gjelbërta të munguara. Plani synon që të shtojë parqet dhe hapësirat e gjelbërta në çdo lagje të kryeqytetit. Grupi I ekspertëve duhet të paraqesë punën e përfunduar në maj të 2012

Planet në Satelit

Planet Fokus

Kontakto me ne Sitemap  Universiteti Kristal

Reklamo Biznesin ne Web


Adresa: Autostrada Tiranë – Durrës, Km 3
Tiranë, Albania
Tel:    +355 42 453533

          

Lajme
Emisione
Video
Rreth Nesh
Kontakte


Adresa: Autostrada Tiranë – Durrës, Km 3
P.O.Box 1521
Tel: +355 (0) 42 407 225
Cel: +355 (0) 66 60 22 373
E-Mail: info@kristal.edu.al
Web: www.kristal.edu.al

KONTAKTO: +355689005195