Prezantimi i emisioneve

Kreu » Lajme » Lajme » Formulari A2 gati pas datës 20 korrik
E Shtune, 09 Korrik 2011

Formulari A2 gati pas datës 20 korrik

Pas datës 20 korrik maturantët do të kenë në duar formularin A2 I cili përmban në total 289 degë. Ministria e Arsimit së bashku me formularin ka publikuar edhe udhëzuesin për plotësimin e tij nga ana e maturantëve. Afati I plotësimit të formularit është data 22 deri në 30 korrik pasi të kenë dalë të gjitha rezultatet e maturës shtetërore.

Maturantët do të zgjedhin 10 degët më të preferuara për të cilat dëshirojnë të studiojnë. Konkretisht në udhëzimin e Ministrisë së Arsimit për plotësimin e këtij formulari thuhet që maturantët duhet të zgjedhin jo më shumë se 10 programe studimi të renditura sipas preferencave. Në kuadratin pranë dhe majtas programit të studimit, maturanti duhet të vendosë numrin e preferencës. Kodi i programit të studimit i shënuar te tabela e preferencave, duhet të jetë i njëjtë me atë ku është shënuar numri i preferencës përkatëse. Duke i këshilluar maturantët të jenë të kujdesshëm në plotësimin e formularit.

 

Planet në Satelit

Planet Fokus

Kontakto me ne Sitemap  Universiteti Kristal

Reklamo Biznesin ne Web


Adresa: Autostrada Tiranë – Durrës, Km 3
Tiranë, Albania
Tel:    +355 42 453533

          

Lajme
Emisione
Video
Rreth Nesh
Kontakte


Adresa: Autostrada Tiranë – Durrës, Km 3
P.O.Box 1521
Tel: +355 (0) 42 407 225
Cel: +355 (0) 66 60 22 373
E-Mail: info@kristal.edu.al
Web: www.kristal.edu.al

KONTAKTO: +355689005195