Prezantimi i emisioneve

Kreu » Lajme » Lajme » Plazhi I Tales, perla e bregdetit shqiptar
E Shtune, 25 Qershor 2011

Plazhi I Tales, perla e bregdetit shqiptar

Plazhi i Tales në Lezhë është një zonë e virgjër gati-gati e panjohur për shumë kënd, por që kohët e fundit ka filluar të frekuentohet dendur nga pushues edhe përtej Shqipërisë. Ndërtimet janë fare të rralla,po edhe ndonjë që ngre krye në këtë zonë pak të njohur është  realizuar larg bregut, pa e cenuar hapësirën e rërës.

Plazhi i Tales shtrihet në një vijë bregdetare rreth 3 kilometër me një gjerësi rëre që shkon nga 100-në 150 metër. Ai ndodhet vetëm 7 km larg rrugës nacionale Laç - Lezhë është një plazh mjaft i frekuentuar nga pushuesit Kosovarë dhe ata të zonës. Zhvillimi duket se po merr hov falë rrugës së re, ndërtimi i së cilës ka vetëm pak ditë që ka përfunduar, aks i cili u inaugurua në 11 qershor nga kryeministri Berisha. Nga ana tjetër institucionet rajonale, prefektura, drejtoria e shëndetësisë, spitali, policia e rendit dhe ajo rrugore kanë hartuar planet e tyre të masave për mbarëvajtjen e sezonit turistik 2011, për të garantuar shëndetin dhe jetën e pushuesve dhe turistëve në Lezhë, Shëngjin dhe Tale.

 

Planet në Satelit

Planet Fokus

Kontakto me ne Sitemap  Universiteti Kristal

Reklamo Biznesin ne Web


Adresa: Autostrada Tiranë – Durrës, Km 3
Tiranë, Albania
Tel:    +355 42 453533

          

Lajme
Emisione
Video
Rreth Nesh
Kontakte


Adresa: Autostrada Tiranë – Durrës, Km 3
P.O.Box 1521
Tel: +355 (0) 42 407 225
Cel: +355 (0) 66 60 22 373
E-Mail: info@kristal.edu.al
Web: www.kristal.edu.al

KONTAKTO: +355689005195